Vecka 6

I måndags hade vi ledigt så vi gjorde inget den dagen ok i tisdag var jag inte här.

i onsdag hade vi SO vi hade historia ok svenska i samma lektion! Jag tror Vi hade NO i onsdag…sry

i torsdag hade vi slöjd! Jag gjobade med att sy en löv!jag är klar nu! Vi hade också musik! Det var jätte kul den lektionen! Alla fick dansa till lets dance fast bara på youtube. Alla danca eller kanske inte ALLA fast mesta av dem jag ville inte 😅 Men de var kul att kolla på alla! Idag är det fredag ok vi hade matte ok sen hade vi byte till engelska! I matten so skulle vi gjoba med Et matte häfte. Men för dem som inte var klara med matte filmen fick gjöra den! Jag gjobar på den!  Nesta vecka so har vi en matte prov på torsdag!😱 Det var alt hej då!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *