Vecka 5

Hej bloggen!!

Förra veckan kunde jag inte komma in på bloggen och skriva där men denna vecka kommer jag kunna utvärdera.

I måndags: då försatte vi med handboll, vi spelade både match och bara att passa till varandra. Sen på NO lektionen så blev jag nästan klar med min presentation. Sen hade vi Matte och Elevens val. Då skrev jag på en berättelse som jag ska skriva in på ipaden.

 I tisdags: så var Jocke bort igen för att han fyllde 50 år och skulle fira det!🎉🎉  istället hade vi Hasse😄 På SO lektionen så fortsatte vi med geografens testamente. På bild lektionen så hade vi Frank och fortsatte med bilderna som vi målar nu. Vi skulle måla ansikten från Pablo Picassos blåa period. Jag har börjat med att färglägga min målning.

I onsdags: så tittade vi på ett nytt avsnitt från geografens testamente. Vissa var redan klara med det första avsnittet och vissa var inte det. På NO lektionen så blev jag klar med min presentation. Gunilla som är med i elevrådet frågade om jag som är elevråds representant undrade om jag ville vara med och ringa ” ring P1″. Det är nämligen så att kommunens politiker har svarat på ett mail och vi på elevrådet kommer få besöka dom i kommun huset snart. Så vi ringde ditt för att prata lite om det och andra tips som vi sa. Men vi är inte säkra på om dom kommer att ta med det, men om ni gärna vill se vad vi sa så kan ni gå in på Elevrådet.se.

Hejdå bloggen!!

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

En kommentar till “Vecka 5”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *