Vanessa

Vecka 11 fredag 17 mars

 

på     MÅNDAGEN.    så hade vi idrott och så började vi på ett nytt kapitel i matte boken   Och så hade vi NTA de var kul.

Och på    TISDAGEN    Så hade vi Lindha då kollade vi på läsmysteriet och sen har vi haft Musik med Jocke och sen har vi haft Matte.

och på   ONSDAGEN     Så har vi haft besök  av Gustaf Fridolin alla tog kort och filmade på honom när han var här. Det var så himla kul.

På    TORSDAGEN  så hade vi också NTA de var så kul. Jag var med Ajla och vi fick nåt slags pulver och så skulle vi hälla ut det på ett papper typ och sen så har vi haft slöjd jag är på sy slöjden de är jätte kul jag har Veronie som slöjdlärare och sen så har vi haft NO och det var kul och sen så på slutet av den dagen så fick vi kladdkaka av Ramazan han hade bakat till både våran klass och sen så till våran klass den var så gott tyckte jag.👍👍👌😊💖❤😍🍪🍰

Och på FREDAGEN så har vi haft idrott vi har det två gånger i veckan och sen så har vi haft som ni kanske vet jag vet inte men vi har nämligen haft SO prov men jag var sjuk den dagen så jag gjorde den i dag de gick faktist rätt så BRA hejdååååååå trevlig helg ❤❤💖💖.

 

 

 

VATTEN

ANANAS

NALLE

ELSA

SALT

SOCKER

APELSIN