Utvärdering Vecka 6

Måndag: i måndags så hade vi studiedag.

Tisdag: I tisdags hade vi matte och engelska, på matten jobbade vi med ett häfte med uppgifter vi ska kunna i femman bland annat area och taluppfattning. På engelskan så fick vi läxan och vi övade på den, då lärde jag mig ett nytt ord som är: Fetch som betyder hämta.

Onsdag: När vi hade so i onsdags så jobbade vi med geografens testamente och jag lärde mig det odlas mest i Danmark i Norden. Jag lärde mig också att jordbruk är dåligt för miljön för att innan man odlar måste man spruta marken med giftiga ämnen.

Torsdag: På slöjden i torsdags gjorde jag en alla hjärtans dag påse då skulle jag ha en pärla på så då fick jag lära mig hur man syr fast pärlor i tyg.

Fredag: Idag på svenskan jobbade vi med ett verb häfte och då lärde jag mig att perfekt = har + huvud verb och att pluskvamperfekt = hade + huvud verb och futurum = ska + huvud verb.

 

Trevlig helg!!!!!!!!!!


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *